Sağlıklı Beslenme Yolculuğum...

3 yaşında 22 kilogram olan obezite yolunda istikrarla ilerleyen bir çocuk idim :) Mesleğimle ilk tanışmam küçücükken ve hasta olarak idi.Şimdi sağlıklı kilomdayım ve kilo verip bunu koruyabilen biri olarak danışanlarımı çok çok iyi anlıyorum...

Bu yolda,öngörüleriyle sağlıklı beslenmeyi taa o yaşlarda hayatıma koymama ve bu mesleği seçmeme vesile olan canım annem ve babama,neşe kaynağımız Cansuyumuza,Bursa'ya ve danışanlarıma 1 sene aradan sonra ,yeniden merhaba demem adına destegini hiç eksik etmeyen sevgili eşime sonsuz teşekkürler...İyi ki varsınız!

Sayfalar

17 Ocak 2011 Pazartesi

Karnabahar Special

Malzemeler:

1 adet küçük boy karnabahar
2-3 adet yeşil biber,
2 orta boy domates veya 2 Yemek Kaşığı ev salçası (sulandırılmış)
İstenilen miktarda maydanoz ve dereotu
1-2 adet kırmızı biber,
2 diş sarımsak,
1 adet soğan,
tuz,kimyon,kekik
karabiber,
120 g kaşar peynir





Yapılışı:

Karnabahar çiçekler halinde az suda haşlanır veya buharda pişirilir.Biberler közlenir ve kabukları soyulur. Karnabaharlar ısıya dayanıklı cam tepsi içine yerleştirilir üzerine, rendelenmiş soğan, rendelenmiş domates veya salça, ezilmiş sarımsak ve biber içine baharatlar konduktan sonra eklenir.Üzerlerine rendelenmiş kaşar eklenip,fırında 10 dk kadar pişirilir,maydanoz ve dereotu serpilerek servis edilir.
Afiyet olsun...



Dyt. Ruhan Süme Yiğit

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder